strumica denes logo

ОБЕЗБЕДЕНИ СРЕДСТВА ЗА ИЗГРАДБА НА ДОМОТ НА КУЛТУРА ВО КУКЛИШ!

Автор:

Датум:

јули 3, 2023

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 3, 2023

Категории:

Струмица

Обезбедени средства за изградба на Домот на култура во Куклиш втора фаза, ова денес го соопшти градоначалникот на општина Струмица Коста Костадинов.

„5.700.000 денари благодарение на соработката помеѓу општина Струмица и министерството за култура и министерката Бисера Стојчевска Костадиновска и 3.300.000 денари од буџетот на општина Струмица.“, сподели Костадинов.