Home

Perdormire
Струмица

НОВО: Загадувачот на воздухот на транзитот кој денеска гореше каблови фатен на лице место и доби казна!

Home

Пред еден час беше споделено видео на Струмица Денес од транзитниот пат кој води кон Валандово, видео на кое се забележува загадување на воздухот преку горењето на каблови. До Струмица Денес пристигнаа информации од овластвено службено лице вработено во одделението за инспекциски работи при општина Струмица дека сторителот е фатен на лице место, истиот е легитимиран и против него е покрената прекршочна постапка.