Home

Perdormire
Струмица

НОВО ВО СТРУМИЦА: РАМСТОР ОТВОРА ВТОР МАРКЕТ ВО СТРУМИЦА!

Home

Со огромно задоволство ви најавуваме отворање на уште еден маркет на Рамстор во Струмица! Отворањето е овој петок со почеток во 10 часот на локација ул. Гоце Делчев бр. 42. Подготвени се многу промоции и изненадувања за вас, затоа дојдете и бидете дел од отворањето на 29-от Рамсторе маркет во Македонија!