НОВО: СМЕТКОВОДСТВЕНАТА КОМПАНИЈА ВО ПЕТРИЧ-БУГАРИЈА „ЈАКОВА КОНСТАЛТИНГ ЛТД“ СО ПРОМОТИВНА ПОНУДА ЗА ПОДОБАР БИЗНИС – ЕДЕН МЕСЕЦ БЕСПЛАТНА ЦЕЛОСНА СМЕТКОВОДСТВЕНА УСЛУГА!

декември 6, 2021

„ЈАКОВА КОНСТАЛТИНГ ЛТД“ е сметководтствена компанија со седиште во градот Петрич, Соседна Бугарија со промотивна понуда за подобар и успешен почеток на вашиот бизнис. Секој нов регистриран клиент добива 1 месец бесплатна целосна сметководтствена услуга.

Во нивното портфолио можете да ги најдете следните услуги:

-Регистрација на фирми/компании;
-Целосна сметководствена услуга;
-Регистрација на возило
-Издавање на работна дозвола во ЕУ;
-Соработка при лизинг на камиони / брендови Volvo, Renault и Man-
-Нови компании одобрени со сигурност;

Инаку, „ЈАКОВА КОНСТАЛТИНГ ЛТД“ за сите реномирани компании кои работат во ЕУ издава и работни дозволи – А1 сертификати;

КОНТАКТ: +3598 79 644 411 (ВИБЕР)

УЛИЦА: 2850 Petrich,10 Lazar Madzharov str.

МЕЈЛ: zornitsayakova89@abv.bg

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: