НОВО: ОД ПОНЕДЕЛНИК PULSE FITNESS & SPA ВО СТРУМИЦА ЗАПОЧНУВА СО ГРУПНИТЕ АКТИВНОСТИ, БЕСПЛАТНО ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА КЛУБОТ!

февруари 8, 2020

ОД ПОНЕДЕЛНИК ЗАПОЧНУВААТ ГРУПНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО PULSE FITNESS & SPA ВО СТРУМИЦА. БЕСПЛАТНО ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА КЛУБОТ!

Од понеделник (10.02.2020) започнуваме со активностите во Pulse Fitness & SPA by AtlantiS!
Дoјдете сo Вaшите пријaтели и пoминете квaлитетнo време зaеднo! Секoјa групнa aктивнoст се oдржувa 3 пaти неделнo, a дoкoлку стaнете член нa Pulse Fitness & SPА ќе имaте бесплaтен пристaп дo сите групни aктивнoсти!

Активностите во Pulse Fitness & SPA by AtlantiS се:

· CrossFit

Crossfit е начин на живот кој се карактеризира со вежби од гимнастика, алетика, дигање тегови.

Повеќе – http://pulse.mk/pf/cross-fit/

· TapOut

TapOut е интензивна кардио програма која комбинира елементи на боречки вештини.

Повеќе – http://pulse.mk/pf/tapout/

· Cardio Aero

Cardio Aero представува комбинирана кардио програма за издржливост, подобрување на картиоваскуларниот систем и обликувањето на мускулите.

Повеќе – http://pulse.mk/pf/cardio-aero/

· Spinning

Spinning претставува доста интензивен спорт во кој претежно се работи со велосипеди кои се статични и се користат само за во сала.

Повеќе – http://pulse.mk/pf/spinning/

· Yoga

Јогата е програма за гимнастика која става подеднакво голем фокус на телото и умот.

Повеќе – http://pulse.mk/pf/yoga/

· Body Pump

Body Pump е програма за тренирање на цело тело со тежина врз основа на кардио во забавен 50 минутен интервал.

Повеќе – http://pulse.mk/pf/body-pump/

· Fit Kids

Fit Kids претставува физичка активност која преку игра и забава има за цел да ги запознае најмладите со физичката активност, спортот и здравите навики на живеење

Повеќе – http://pulse.mk/pf/fit-kids/

Распоредот кога се одржуваат активносисте може да го погледнете подолу на сликата или на следниов линк – http://pulse.mk/raspored/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: