НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КУКЛИШ ОД „КОМУНАЛЕЦ“ : ДЕНОВИВЕ ЌЕ ИМА ЦИСТЕРНА СО ВОДА НА ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ НИЗ НАСЕЛЕНОТО МЕСТО!

ноември 23, 2023

Комуналец-Струмица:

Поради проблемот со водоснабдувањето кое се случи поради дефект на главна пумпна станица и нејзино менување со нова, во населеното место Куклиш деновиве ќе има цистерна со вода која ке биде присутна на разни локации низ населеното место со цел обезбедување на вода за основните потреби на населението.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: