НОВИОТ „КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР, 34.000 ДЕНАРИ ПЛАТА, ШАНКЕР, 30.000 ДЕНАРИ ПЛАТА И ХИГИЕНИЧАР/КА!

мај 27, 2022

Новиот „КОНЦЕПТ“ во Струмица вработува на следниве позиции:

– ХИГИЕНИЧАР
– КЕЛНЕР/КА – 34.000 ДЕНАРИ ПЛАТА
– ШАНКЕР/КА – 30.000 ДЕНАРИ ПЛАТА

Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 075 347 502

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ