НОВИОТ „КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА, ХИГИЕНИЧАР, КЕЛНЕР/КА И ШАНКЕР/KA!

мај 7, 2022

Новиот „КОНЦЕПТ“ во Струмица вработува на следниве позиции:

– ДОСТАВУАВЧ НА ХРАНА
– ХИГИЕНИЧАР
– КЕЛНЕР/КА
– ШАНКЕР/КА

Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 075 347 502

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ