НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: M&M Coffee to go вработува девојки и момчиња со и без работно искуство – Почетна плата 18.000 денари!

декември 9, 2021

M&M Coffee to go има потреба од момчиња и девојки со и без работно искуство. За повеке информации во локалот или 078 304 011

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: