НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: АД ПЕЛИСТЕРКА-ПОДРУЖНЦИЦА СТРУМИЦА, ИМА ПОТРЕБА ОД ДИСТРИБУТЕР СО ВОЗАЧКА – Ц КАТЕГОРИЈА!

март 20, 2021

АД Пелистерка (подружница Струмица)

има потреба од дистрибутер со возачка – Ц категорија

број за контакт: 071260177

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: