Home

Perdormire
Струмица

НИЗ УЛИЦИТЕ НА СТРУМИЦА СО БОЖИЌНАТА ПЕСНА „ВЕЧНИОТ БОГ“ ЌЕ СЕ НАЈАВИ ВЕСТА ЗА ХРИСТОВОТО РАЃАЊЕ!

Home

Со благослов на митрополитот Струмички Наум, Струмичка Епархија и оваа година организира Бадникови поворки… Пробите се одржуваат во салата во Св. Петнаесет. Следната проба е во петок во 12:00 часот.