НИКОЛА АНДОНОВ Е НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МЛАДИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА!

февруари 27, 2023

Никола Андонов:

Почитувани пријатели, сопартијци и сограѓани со задоволство споделувам со Вас дека Извршниот Комитет на Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ на предлог на Претседателот Сергеј Попов ме избра за Претседател на УМС Општински Комитет Струмица.

Ми претставува чест, предизвик и одговорност да бидам дел од тимот на најголемиот и најорганизиран политички подмалдок во нашата Македонија.

Благодарност за укажаната доверба и повик за ангажираност до членовите на УМС Струмица со месните комитети со кои заедно и напорно работиме.

Му благодарам на Извршниот Комитет предводен од Претседателот Сергеј Попов.

Почит и благодарност до нашиот Лидер Христијан Мицкоски за доброто и храбро водство!

Нема посилна енергија од таа на младиот човек кој решил да се заложи себе за интересите на својата татковина!

Да живее УМС!
Да живее ВМРО-ДПМНЕ!
Да живее Република Македонија!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: