НАСКОРО СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ НОВО МЕСТО ЗА УЖИВАЊЕ КОЕ ЌЕ ГО НОСИ ИМЕТО „ФАБРИКА“

септември 7, 2019

Како што не извести и самиот сопственик, струмичани наскоро ќе добијат ново место за уживање, односно ново место кое ќе биде погодно за вашите семејни веселби и сл. кое ќе го носи името „Фабрика“. „Фабрика“ треба да биде отворен кон средината на овој месец, тимот на Струмица Денес со големо задоволство ќе го проследи самото отворање и преку фотогалерија ќе ви ја долови атмосферата!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: