strumica denes logo

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: САЛОН ЗА МОТО ОПРЕМА – ДОДАТОЦИ, ГАЛАНТЕРИЈА И КОЗМЕТИКА!

Автор:

Датум:

јуни 22, 2024

Автор:

Датум:

јуни 22, 2024

На Булеварот „Гоце Делчев“ бр.69 или поточно наспроти „Стокомак“, наскоро ќе се отвори специјализиран салон за мото опрема, односно салон за авто козметика, авто галантерија и аксесоари.

Со повеќе детали за отворањето, наскоро на Струмица Денес.