НАСКОРО НОВ И ПОРАЗЛИЧЕН МИНИ МАРКЕТ ВО СТРУМИЦА: СЕ ВРАБОТУВААТ ПРОДАВАЧИ ИЛИ ПРОДАВАЧКИ И НАБАВУВАЧ ЗА РОБА СО „Б“ КАТЕГОРИЈА!

декември 25, 2023

Струмица наскоро ќе добие нов и уникатен мини маркет, поразличен од останатите. Се бараат работници на следниве позиции:

– ПРОДАВАЧИ ИЛИ ПРОДАВАЧКИ
– НАБАВУВАЧ ЗА РОБА СО ПОЛОЖЕНА „Б“ КАТЕГОРИЈА!

Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 333

Наскоро повеќе детали на Струмица Денес.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: