Home

Perdormire
Струмица

НАСКО ПИШЕВ ЗА СТРУМИЦА ДЕНЕС: ГОРД СУМ ШТО ХОТЕЛ ПАРК БАЧИНОВО ГО ИЗБРАА ЗА НАЈДОБРА БИЗНИС ДЕСТИНАЦИЈА ЗА 2019 ГОДИНА!

Home

На петтото издание на Балканските награди за туристичка индустрија 2019 година кое секоја година традиционално се одржува на 5 декември во Бугарија, струмичкиот млад бизнисмен Наско Пишев и неговиот Хотел Парк Бачиново беа прогласени за најдобра бизнис дестинација за 2019 година.

„Горд сум што сме најдбра бизнис дестинација во Бугарија. Продолжуваме понатаму со многу новости и многу изненадувања. Ви благодарам на сите.“ – рече тој за Струмица Денес.

Инаку, церемонијата беше покриена од над 40 национални и балкански медиум! Честитки за Наско и од нашиот тим!