strumica denes logo

НАРОДЕН МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ УТРЕ ВО СТРУМИЦА ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА БЛАГОЈ ЈАНКОВ МУЧЕТО!

Автор:

Датум:

октомври 3, 2021

Автор:

Датум:

октомври 3, 2021

Утре, понеделник со почеток од 20:30 часот, ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи народен митинг во Струмица пред споменикот на Благој Јанков Мучето. На митингот свое обраќање ќе има кандидатот за градоначалник на општина Струмица Жан Дрвошанов и носителот на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица Д-р Никола Маџунков.