Налепниците со “НМК” ќе бидат бесплатни за граѓаните!

февруари 7, 2024

Властите одлучија налепниците “НМК” да не се наплаќаат.

Истите ќе бидат достапни во техничките центри низ Македонија, а ќе треба да бидат поставени на регистарските таблички кои ја имаа ознаката “MK”.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: