Најмладиот милионер во Македонија има 9 години, а највозрасниот 97!

октомври 31, 2023

Директорката на УЈП, Сања Лукаревска денеска на прес конференција соопшти детали во врска со годишниот персонален данок.

Според податоците, најстариот даночен обврзник, а милионер имал приход од 1,2 милиони денари кои ги добил од пензија, додека најмладиот милионер во земјава има 9 години со еден милион денари од закупнина.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: