НАЈЕКСКЛУЗИВЕН ШАНК НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ!

август 14, 2019

Во деновите кога Струмица не спие, бидете дел од ритамот на градот и следете ги најексклузивните концерти на Струмица Опен Фест од најблислата локација до сцената.
Обезбедете си свое вип место на првиот шанк до самата сцена, каде што ќе можете одблизу да уживате во хитовите на најголемите балкански ѕвезди.
Шанк AQUARIUS ќе се погрижи СОФ да биде Вашата најубава летна авантура.

Резервирајте се за одлична вип забава во
#ритамотнаградот #соф2019

Контакт за резервации:
Тања Пандева 072/ 623 472
Стефан Наков 077/ 366 755
Ивана Беџовска 070 / 433 545
Виктор Тушевски 076 / 214 626
Мики Русин 078 / 317 802

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: