НАЈДОБРОТО ОД МАКЕДОНСКАТА МУЗИЧКА СЦЕНА ВО „АВАТАР“ ВО ПЕТОК, СЛАТКАР И ЏАМБО АГУШЕВИ ПОДГОТВУВААТ ВИСТИНСКО ЛУДИЛО!

октомври 17, 2019

🗣️ 🅰️ватарци, #Слаткар & #ЏамбоАгушев со својот оркестар ни доаѓаат во 🅰️ватар!

Слаткар важи за дечко без влакна на јазикот, а Џамбо златна труба на балканот.

Кога ќе се спојат овие двајца имаме вистинско шоу. А токму тоа ќе се случува во #петок, кога на ист стејџ ќе се појават Слаткар и Џамбо Агушев со својот оркестар.

☎️ во рака и резервирајте 👇

👉 #резервации смс/вибер👇

📱Кате Атанасова-078/755-328

📱Горан – 078/284-978

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Панче Заев – 071/909-333

📱Христијан – 072/261-702

📱Симон Георгиев – 076/720-830

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: