НАЈДОБРИТЕ МАКЕДОНСКИ ХИТОВИ ЌЕ СЕ ПЕЈАТ ВО СТРУМИЦА НА 28 ДЕКЕМВРИ СО КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА БИТОЛА!

декември 21, 2023

Да ја завршиме 2023 со музика – предновогодишен концерт со најдобрите македонски хитови

Крајот на годината е период кога се потсетуваме на сите наши успеси, предизвици и моменти моменти кои сме ги доживеале низ годината. Дали постои подобар начин да се прослават сето тоа и да се започне новата година од присуство на предновогодшен концерт? И не било каков концерт, туку концерт со најдобрите македонски хитови кои ќе бидат испеани во живо, од извонредни музичари и оркестар.

На 28.12.2023 година, Камерен Оркестар на Битола гостува во Струмица со предновогодишен концерт со најдобрите македонски хитови, испеани од единствените Александра Јанева, Лара Иванова, Славица Ангелова, Ана Петановска и Ристо Самарџиев. Придружете ни се на ова музичко искуство, каде ќе имате можност да ги слушнете најдобрите македонски хитови и да ја започнете 2024 година со песна.

Влезниците се веќе пуштени во продажба по цена од 250 денари, а истите можете да ги набавите од билетара на НУЦК „Антон Панов“, Струмица и во просториите на Eventum.

Датум: 28.12.2023
Време: 20.00
Место: НУЦК „Антон Панов“, Струмица

Повеќе информации за концертот на FB и Instagram на страните на Eventum и Камерен Оркестар на Битола.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: