strumica denes logo

НАЈДОБРИ: ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ НА ЕВРОТИП ЈА ЗГОЛЕМИЈА МАКСИМАЛНАТА ИСПЛАТА НА ТИКЕТ ЗА ИГРАЧИТЕ СО ЕВРОТИП КАРТИЧКА!

Автор:

Датум:

април 25, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 25, 2019

Категории:

Струмица

Oбложувалниците Евротип ја зголемија максималната исплата на тикет за играчите со Евротип картичка. Доколку на својот тикет имате одиграно од 1 до 15 натпревари максималната исплата ќе изнесува 1.000.000 денари, доколку имате на вашиот тикет од 16-25 натпревари тогаш максималната добивка изнесува 2.000.000 денари и доколку на тикетот имате од 26-35 натпревари максималната добивка изнесува неверојатни 3.000.000 денари. Трета новост е тоа што е намалена уплатата по комбинација и истата е намалена од 2 денари по комбинација на1 денар.