НАЈДОБРАТА ЗАБАВА ВО ГРАДОТ: ВО САБОТА ЛЕГАТО БЕНД ВО „КОСМОПОЛИТ“ ВО СТРУМИЦА!

август 6, 2020

Најдобрата забава во градот во „Космополит“ во Струмица со Легато бенд! Резервации на следниот телефонски број: ☎️ 071/341-444

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: