НАЈБАРАНАТА КРЕМА ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА + ПУДРА: ГОЛЕМ БРОЈ НА ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЧКИ ГО ПОТВРДУВААТ НЕЈЗИНИОТ КВАЛИТЕТ!

јули 25, 2021

Најбараната крема во ТианДе -Крем + Пудра, 2 во 1

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%d1%82%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5/?fbclid=IwAR0P7xug00v7o8R3_Xd1Idhl3DiIwfv-ELjVMKE4Hga7INfe3iOZXYePBkk

Тонална крема во 2 нијанси
Голем број на задоволни кориснички го потврдуваат нејзиниот квалитет
-Kрие црвенило и уморен изглед на кожата
-лицето изгледа свежо
-истовремено хидрира
-не содржи масти и е погодно за секој тип на кожа;

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица.

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: