strumica denes logo

НАЈАВЕНА Е БОРБА ПРОТИВ ДРОГАТА – МИНИСТЕРОТ ОБЈАВИ ДЕКА СЕКОЈА УЛИЦА ЌЕ БИДЕ ИСЧИСТЕНА ОД ЗЛОТО!

Автор:

Датум:

јули 11, 2024

Автор:

Датум:

јули 11, 2024

Секојдневната борба против дрогата добива нова и решителна насока со неодамнешната објава на министерот за внатрешни работи. Тој истакна дека секоја улица ќе биде исчистена од ова зло, со што ќе се осигура безбедноста на граѓаните.

„МВР со сите расположиви ресурси ќе започне бескомпромисна борба со нелегалната трговија со дрога и во тој контекст нема да застанеме се додека и последната улица не биде исчитена од ова зло“, објави министерот Панче Тошковски!