Home

Perdormire
Струмица

НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО ОВАА ГОДИНА ДОДЕЛЕНА НА ПЕРО ХРИСТОВ!

Home

По повод денешниот празник, оваа година наградата за животно дело му беше доделена на естрадниот уметник Перо Христов. На денешната свечена седница во Струмица присуствуваше и градоначалникот на општина Струмица кој лично му ја додели наградата. Искрени честитки!