НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО ОВАА ГОДИНА ДОДЕЛЕНА НА ПЕРО ХРИСТОВ!

декември 11, 2019

По повод денешниот празник, оваа година наградата за животно дело му беше доделена на естрадниот уметник Перо Христов. На денешната свечена седница во Струмица присуствуваше и градоначалникот на општина Струмица кој лично му ја додели наградата. Искрени честитки!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ