strumica denes logo

НА СТРУМИЦА И ТРЕБААТ ВАКВИ НАСТАНИ: ОКОЛУ 60 ВЕЛОСИПЕДИСТИ И 100 ПЕШАЦИ БЕА ДЕЛ ОД НОЌНОТО ИСКАЧУВАЊЕ ДО „ЦАРЕВИ КУЛИ“

Автор:

Датум:

јуни 27, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 27, 2019

Категории:

Струмица

60 велосипедисти и 100 пешаци беа дел од ноќното искачување до локалитетот „Цареви кули“. Горе пак, на 445 метри надморска височина, рекреативците ги пречека DJ Циге чиј сет совршено ја дополни прекрасната глетка кон ѕвездениот град. Беше тоа епизода од Ноќните патеки кои треба да ни се повторат! #ритамотнаградот #соф2019