НА ЕЛКАТА ВО СТРУМИЦА БЕШЕ ПОСТАВЕНА ИНТЕРЕСНА ПОРАКА: НА МАКЕДОНИЈА И Е ПОТРЕБЕН ИСУС, А НЕ АПАРАТИ ЗА КОЦКА!

јануари 25, 2020

На елката во Струмица беше поставена интересна порака која гласи дека на Македонија и е потребен Исус, а не апарати за коцка. Кој и да ја има поставено пораката, тоа е за жал вистина…

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ