strumica denes logo

НА БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ: РЕЛЈА ПОПОВИЧ ВО ПЕТОК ВО КЛУБ „ПЛАТИНУМ“

Автор:

Датум:

април 23, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 23, 2019

Категории:

Струмица

На наше и ваше огромно барање #Петок_26_април за прв пат во клубот ќе настапи најурбаниот дечко од соседна Србија … ДАМИ И ГОСПОДА ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН #RELJA_POPOVIC !!!! Зборови не се потребни , резервирајте на време и уживање во најдобрата забава во градот викендот.
Информации за резервација: 📞 / DIRECT MESSAGE или VIBER 📩

070/384-684 Стефан Христов

070/639-526 Гога

078/596-130 Николас Стојанов

078/765-262 Дони Шилинов

071/832-602 Филип Коцев

075/646-784 Кате Атанасова

078/391-350 Цеце Беџовска