strumica denes logo

НА 8 ЈУЛИ „ТРКА НА КЕЛНЕРИ“ – СТРУМИЦА И ОВАА ГОДИНА ЌЕ ГО ИЗБЕРЕ НАЈВЕШТИОТ КЕЛНЕР!

Автор:

Датум:

јули 2, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 2, 2019

Категории:

Струмица

Традиција од цела деценија!

Дел од #ритамотнаградот ќе биде и големиот јубилеј за сите угостители – десетто издание на Трка на келнери.

Најхрабрите келнери од целиот југоисточен регион по 10-ти пат ќе си ги одмерат силите во натпреварот за најбрз и највешт келнер.

За тројцата најбрзи следуваат парични награди од 15.000 денари (прво место), 12.000 денари (второ место), 8.000 денари (трето место).

За славеничката атмосфера ќе се погрижи бендот Аларм.