НА 8 ЈУЛИ СТРУМИЦА ЌЕ ГО ИЗБЕРЕ НАЈБРЗИОТ И НАЈВЕШТИОТ КЕЛНЕР ВО ГРАДОТ!

јуни 27, 2019

Традиција од цела деценија!

Дел од #ритамотнаградот ќе биде и големиот јубилеј за сите угостители – десетто издание на Трка на келнери.

Најхрабрите келнери од целиот југоисточен регион по 10-ти пат ќе си ги одмерат силите во натпреварот за најбрз и највешт келнер.

За тројцата најбрзи следуваат парични награди од 15.000 денари (прво место), 12.000 денари (второ место), 8.000 денари (трето место).

За славеничката атмосфера ќе се погрижи бендот Аларм.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: