Home

Perdormire
Струмица

МНОГУМИНА ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДАТ: Струмичанецот Зоран Христов има само 13 години, а неговите дела се МАЕСТРАЛНИ!

Home

Зоран Христов од Дабиље е момчето кое во иднина со сигурност ќе се гордееме!

Има само 13 години, а неговите дела веќе изгледаат маестрално!

Зоран е 8 одделение и учи во „Св.Кирил и Методиј“-Дабиле.

Со цртање се занимава од 2015 година и вели дека цртањето за него претставува секојдневие.

Оние кои го познаваат велат дека тој е прекрасно и културно момче, знае да ги почитува постарите-токму она што им недостасува на денешните генерации.

Во продолжение погледнете ги неговите дела: