strumica denes logo

МЛАДИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА СО НОВОГОДИШНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА!

Автор:

Датум:

декември 25, 2022

Автор:

Датум:

декември 25, 2022

Унија на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ-Струмица:

Во рамките на големата хуманитарна акција на Унија на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ денеска Општинскиот комитет Струмица организираше хуманитарна акција на која се собираа донации.

Донациите ќе бидат наменети онаму каде се најпотребни.

На сите сограѓани и членовите кои денеска донираа им изразуваме благодарност.

Нека Новата 2023 Година донесе еднаквост, топлина, радост и мир на сите!