МИЛЕНИКОТ НА МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА ДОАЃА ВО СТРУМИЦА: СЛАТКАРИСТИКА И ТАСКО ВО ПЕТОК ВО „АКВАРИУС“

јуни 18, 2019

Струмица подготви се за големиот настап на миленикот на македонската публика !!! С Л А Т К А Р И С Т И К А
💥 во придружба на ТАСКО, овие двајца момци ќе направат БУМ на сцената во AQUARIUS

21 Јуни || Петок || 21: 30

✔✔ Резервирајте се за (НЕ)цензурирана забава ⏭🔌

Резервации:

Тања Пандева:072-623-472

Стефан Наков:078-366-755

Виктор Тушевски:076-214-626

Софија Андонова:070-228-765

Борис Ризовски:078-402-241

Томе Томе:078-404-915

Бранкица Босилјанова:078-880-078

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: