МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ ВО ЈУГОИСТОКОТ: Струмичката компанија „АВТОГАС КИРЕ“ врши сервис и монтажа на плински уреди на автомобили!

март 22, 2021

Струмичката компанија „АВТОГАС КИРЕ“ која врши сервис и монтажа на плински уреди на автомобили, со сигурност важи за една од најдобрите во југоистокот. „АВТОГАС КИРЕ“ исто така ви овозможува и компјутерско штелување на сите видови моторни возила.

ОД ДЕНЕС ДО 30 АПРИЛ, ЗА СЕКОЈ НОВ МОНТИРАН ПЛИНСКИ УРЕД, ДОБИВАТЕ 20% ПОПУСТ.

„АВТОТАС КИРЕ“ ќе ги пронајдете на ул. „Гоце Делчев“ бр.102 или на телефонскиот број 078 627 483.

ФЕЈСБУК ЛИНК: https://www.facebook.com/Avtogas-Kire-105930831341985

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: