strumica denes logo

MC СТОЈАН ДОАЃА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

август 12, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

август 12, 2019

Категории:

Струмица

MC STOJAN vo STRUMICA

Припремете се за МЕГА забава со MC STOJAN, артист кој што го освои Балканот со мега хитот La Miami.

Диско Базен AQUARIUS заедно со Cafe Bar Select, овој четврток [ 15ти Август ] Ви најавува во НАЈДОБРИОТ ПЕРИОД во градот, како загревање пред Опен Фест викендот, спектакуларен концерт на балканската мега ѕвезда и најактуелниот хит мејкер МC STOJAN во Диско Базен AQUARIUS!

Струмица Alla Miami 🌴 #LaMiami

ќе ечат хитовите 🎶 Alo, Udahni duboko, 100%, Lete pare, Burj Khalifa, Meine Schatzi и многу други хитови!

☎️ Резервирајте се за незаборавна забава навреме:

📲Тања Пандева:072-623-472

📲Стефан Наков:078-366-755

📲Виктор Тушевски:076-214-626

📲Ивана Беџовска:070-433-545

📲Борис Ризовски:078-402-241

📲Томе Томе:078-404-915

📲Бранкица Босилјанова:078-880-078

📲Љупка Ристова:071-248-474

📲Мики Русин:078-317-802