МАТУРАНТИ, ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ЈА МАГИЈАТА НА ТАНЦОТ НА МАТУРСКИОТ БАЛ НА 17 МАЈ!

мај 9, 2019

Почитувани струмички матуранти,

Зграпчете ја шансата која е пред Вас, затоа што друга таква не ќе имате. Во најубавиот месец во годината, на прекрасен мајски ден, заиграјте „квадрил“ по музиката на Штраус, на струмичкиот плоштад. Заиграјте синхронизирано, заедно со Вашите врсници од Европа. Почувствувајте ја магијата на танцот во чест на Вашето матурирање. Бидете горди на себе. Бидете струмичка гордост. Бидете дел од големиот МАТУРСКИ БАЛ…затоа што СЕ СЛУЧУВА ЕДНАШ, А СЕ ПАМЕТИ ЦЕЛ ЖИВОТ.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ