strumica denes logo

МАССУМ 2019 КИЧЕВО: СЛАВИЦА АНГЕЛОВА ГО ОСВОИ ПРВОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА НАЈДОБАР СОЛО ИЗВЕДУВАЧ!

Автор:

Датум:

април 14, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 14, 2019

Категории:

Струмица

Заврши 14 издание на манифестацијата „Образовно рандеву 2019“. Оваа година натпреварот за средношколци во повеќе категории се одржа во Кичево, а нашата Славица Ангелова која е ученичка во СОУ „Димитар Влахов“-Струмица го освои првото место во категоријата за најдобар соло изведувач под менторство на Илија Даов! Честитки!