Македонците во рок од една година испиле 1.352.396 диазепами – Гевгелија е на прво место по најмногу рецепти за диазепам по осигуреник!

август 3, 2023

Македонците во рок од една година испиле 1.352.396 диазепами. Гевгелија е на прво место по најмногу рецепти за диазепам по осигуреник, објави ВИДИ ВАКА.

Целосното видео може да го погледнете на следниот линк: https://www.facebook.com/vidivakamedia/videos/214859884881961/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ