strumica denes logo

МАКЕДОНЦИ ОД ФРАНКФУРТ ДОНИРАА ОКОЛУ 1.300 ЕВРА ЗА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ТОМЕ ЈАНЕВ!

Автор:

Датум:

јуни 22, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 22, 2019

Категории:

Струмица

Помош и поддршка за нашиот струмичанец Томе Јанев пристигнува од целиот свет! Македонци кои се во Франкфурт-Германија донираа околу 1.300 евра од кои 500 евра донираше Македонското културно и спортско друштво-MKSV Makedonija Frankfurt e.V. Средствата ќе му бидат директно предадени на Томе наскоро од член на друштвото кој ќе пристигне во Струмица. Големо браво!