„M&M Coffee To Go“ со одлична промоција: Со шест порачени цедени сокови добивате гратис наргиле со вкус по ваш избор!

април 20, 2019

На ваше барање !!!!

6 Фреша – = Гратис Наргиле

Со порачени 6 цедени сокови (фреш) добивате гратис наргиле со вкус по ваш избор ❤️💯

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: