strumica denes logo

Љубовта секогаш победува: Слаткаристика, Графа, GP, STEFFONATOR и многу други на СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2019!

Автор:

Датум:

јуни 6, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 6, 2019

Категории:

Струмица

Љубовта секогаш победува! One Love по трет пат во Струмица!  Градот ќе пулсира во ритамот на турнејата кој споделува една љубов преку границите на Македонија и Бугарија.

Настапуваат: Слаткаристика, Графа, Михаела Филева, GP, Steffonator и многу, многу други!

Освен во Струмица, турнејата ќе се одржи во шест други градови во двете земји.