ВИДЕО+ПОСТЕР) ЈОСИФОВО ФЕСТ ПРЕРАСНУВА ВО ГОЛЕМ ФЕСТИВАЛ: НА 23, 24 И 25 АВГУСТ НЕ ОЧЕКУВА ОДЛИЧНА ЗАБАВА!

август 1, 2019

На 23, 24 и 25 август, Јосифово SUMMER FEST по втор пат! Фестивалот е нова музичка манифестација во југоистокот која секоја година ќе ја собира Македонија на едно место Во продолжение погледнете го видеото кој се ќе настапува на SUMMER FEST и секако повелете на добра забава. Тимот на Струмица Денес ќе ја следи целосната атмосфера на фестивалот!

https://www.facebook.com/josifovo.jsf/videos/2357353757924352/?t=0

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: