strumica denes logo

ИМАТЕ ПОТРЕБА ОД РАЗУБАВУВАЊЕ НА НАСМЕВКАТА? ПОВЕЛЕТЕ ВО ПЗУ ДЕНТАНОВА-Др БОЈАН ИВАНОВ ВЕ ОЧЕКУВА!

Автор:

Датум:

декември 17, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

декември 17, 2018

Категории:

Струмица

Доколку имате потреба од разубавување на насмевката или друга стоматолошка услуга ПЗУ Дентанова Др Бојан Иванов ве очекува.Во пријатен и реласкиран амбиент ви нудиме стоматолошки услуги со врвен квалитет.ПЗУ Дентанова работи со фондот за здравство на Р.Македонија и се наога наспроти главниот влез на новата болница во Струмица.Тел 078 394 111 Др Бојан Иванов.
https://www.facebook.com/Dentanova111/notifications/