(ФОТО) МАСТЕР ХЕРБ – Алтернативно решение за проблеми со опаѓање на вашата коса пронајдете го само во ТаинДе-Струмица

јануари 4, 2019

Мастер Херб серијата на шампони на ТианДе конечно го направи тоа вистинското, го исполни ветувањето да ги поправи сите проблеми поврзани со косата.

Благодарение на Др Чен Вани роден Кинез кој ја завршува дерматологијата со најголеми почести на Странфорд и неговиот тим кои работеле на разни дерматолошки проблематики и развивале различни третмани од сите видови на кожни заболувања кои службено се сметаат за неизлечливи.

Една од тие проблематики била “ЌЕЛАВОСТА”.

Делимично или потполно губење на косата. Напредок кој дотогаш никој не го постигнал во врска со губењето на косата.

ПАТЕНТИРАН ПРОИЗВОД
-единствен во светот.

Користени се билки под законите на на старата 2000 год. рецептура на Кинезите каде на косата и давале чудесна моќ.

Тоа е единствениот патент, косата да стане густа, здрава и сјајна.
Во неговото 20 годишно истражување после десеттата година ја пронаоѓа последната состојка или дефицитарната азиска билка на земјината топка (Шоу Ву) и останатиот био микс во испитувањата се докажува дека доаѓа до :

✔️Престанок на падот на косата

✔️Силно стимулирање на раст на коса каде неговите состојки го хранат скалпот.

✔️Вршат регенерација на коса со неверојатна брзина.

✔️Ја обновува витаминско минералната рамнотежа потребна за растот.

✔️Ги зајакнува корените

✔️Ги обновува оштетените кутикули на влакната.
Смесата е во облик на шампон, регенератор, и лосион и спаѓа во групата на фитотерапија, современ начин на третирање (фтривање) на состојките каде доаѓа до:

✔️Забрзување на метаболизмот

✔️Активација на крвта и линфните жлезди.

✔️Будење на фоликулите на косата.

✔️Активирање на на заштитните својства на кожата.

Чудотворни производ на Др Чен бил тестиран на 16 студии и спрема сите истражувања покажува 98,7% успех во лечењето не само да се врати живоста на косата туку да дојде и до нејзин раст,нега и квалитет.

Останатите научници биле запрепастени кога податоците покажале дека на 1000 направени тестирања кај женската и машката популација за 6 месеци ги решиле своите долгогодишни проблеми со косата, особено со нејзиниот пребрз раст, скоро три пати побрзо од претходната, густината, мекоста и сјајот.

Доста луѓе дури и плачеле од радост кога си ги гледале не само резултатите туку и квалитетот на нивните коси.
Е , па , женска и машка пополацијо тоа се Кинезите и познатата Кинеска медицина, дури Европските научници кои повеќе пати пробувале да дојдат до одредени резултати по хемиски пат не останале рамнодушни напротив и тие испраќале преубави пораки честитки.

🍃Производите ги има и кај нас во Македонија, кој си има проблем нека си го реши.

Од прва рака ви ги препорачувам:
🍃код 21310,21311 и 23403.

Повеќе информации во порака или на 075 78 11 55. Може да се упатите директно и во салонот на улицата „24 октомври“ бр.39

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: