ЛЕТОТО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ: ОПТИКА ЛМ-СТРУМИЦА ПОВТОРНО ЈА АКТИВИРАШЕ АКЦИЈАТА КУПИ ЕДЕН ПАР ОЧИЛА И ДОБИЈ УШТЕ ЕДЕН ГРАТИС!

јуни 10, 2019

Оптика-ЛМ Струмица повторно со неверојатната акција. 👍 😎 Купете еден пар очила и добијте уште еден гратис! Оптика ЛМ се наоѓаат веднаш наспроти „Здравец-Маркети“ кај „Глобал“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: