ЛЕНЧЕ И ГОРАН КУКИЌ ЗАЕДНО СО МАРКО ЖИГМАНОВИЌ И ЈУПИТЕР, НА 2 МАРТ СО КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА!

февруари 16, 2023

Во чест на 8 март, Ленче и Горан Кукиќ заедно со Марко Жигмановиќ и Јупитер, на 2 март ќе одржат концерт во Струмица во НУЦК „Антон Панов“ со почеток од 20:00 часот. Карти во продажба во „Record pub“ и „Coffee club stay“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: