ЛЕГЕНДИТЕ ЖИВЕАТ ВЕЧНО: Денеска да беше жив, ќе полнеше 68 години!

август 19, 2022

Неговиот глас уште секојдневно се слуша низ македонските локали и кафеани. Гоце е легенда која вечно ќе живее во секој од нас! Да беше денеска жив, Гоце Арнаудов ќе полнеше 68 години. Делата на Арнаудов продолжуваат да живеат и понатаму!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ